Over Dak & Gevel Noord

Dak & Gevel Noord is een innoverend bedrijf dat is ontstaan vanuit het voormalige schoonmaakbedrijf ‘Rick’s Cleaning’. Het schoonmaakbedrijf hield zich bezig met het schoonmaken van daken, dakgoten, ramen en kunststof kozijnen en het impregneren van gevels. Gezien het accent steeds meer is komen te liggen op dakcoating en dakreiniging hebben we besloten de naam te wijzigen in Dak & Gevel Noord.

Onderhoud daken en gevels in Noord-Nederland

De afgelopen jaren hebben we onze werkzaamheden verder weten uit te breiden met zandstralen, gevelreiniging, onderhoud van daken en schoorsteenrenovatie. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten een nog betere service te bieden. Daarnaast is ook het werkgebied van Dak & Gevel Noord flink gegroeid. Waren we in de begin jaren voornamelijk werkzaam in de provincie Groningen, onderhouden we nu ook daken en gevels van woningen, appartementen en bedrijfspanden in de provincies Drenthe, Friesland en in de kop van Overijssel.

Veiligheid

Het onderhouden van daken en muren vraagt om gedegen kennis en ervaring. Onze werknemers volgen dan ook regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Tevens volgt het team periodiek cursussen op het gebied van veiligheid, zoals VCA, waardoor we de werkzaamheden volgens alle gestelde veiligheidseisen uitvoeren. Veiligheid staat bij Dak & Gevel Noord hoog in het vaandel.

Voordelen van Dak & Gevel Noord:

  • Binnen 24 uur een offerte.
  • Eigen hoogwerkers.
  • Ervaren werknemers.
  • VCA gecertificeerd.