Brandwerende coating

Brandwerende coating

Als er brand uitbreekt dan wil je zo veel mogelijk voorkomen dat het zich verspreidt. En dat de schade beperkt blijf. Vandaar dat wij ook staalconstructies voorzien van brandwerende coating?

Geregeld voorzien wij staalprofielen van een brandwerende coating van Nullifire. Vaak betreft het een hoofddraagconstructie van de stalen kolommen en liggers. Als de profielen eenmaal zijn bespoten voldoen ze aan de conform en laagdikteadvies van het Bouwbesluit 2012 (NEN-eisen).

Als er eenmaal brand uitbreekt, wordt de brandwerende coatinglaag een dikke, isolerende laag die de staalconstructie beschermt tegen verhitting. Hierdoor blijft de stabiliteit van de constructie langer behouden, zodat er meer tijd is om de brand te bestrijden en te zorgen voor een veilige evacuatie. Met deze brandwerende coating is het mogelijk om een pand tot 120 minuten te schermen voordat het bezwijkt.

Na afloop wordt het spuitwerk geïnspecteerd en gecertificeerd.

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte voor of meer informatie over brandwerende coating voor uw bedrijfspand ontvangen? Vul ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0599–470307.