Bedrijfspanden coaten

Bedrijfspanden coaten

Dak & Gevel Noord, gevestigd in Stadskanaal, is gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelcoatings op bedrijfspanden. Wij kunnen u assisteren bij het kiezen van de juiste gevelcoating voor uw pand en zorgen voor een professionele uitvoering van het coatenproces. Het is van essentieel belang om te investeren in een hoogwaardige gevelcoating om zo de voordelen ervan te kunnen benutten en uw bedrijfspand in optimale staat te behouden.

Voordelen bedrijfspanden coaten

Bedrijfspanden coaten is zeker ook een belangrijke investering voor elk bedrijf dat zijn eigendommen wil beschermen en er goed uit wil laten zien. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het coaten van bedrijfspanden, zoals:

 1. Bescherming tegen weersinvloeden: Het coaten van een bedrijfspand biedt bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind, zon en vorst. Hierdoor blijft de structuur van het pand behouden en is er minder kans op schade of slijtage.
 2. Verlengde levensduur: Door de bescherming tegen weersinvloeden zal het bedrijfspand minder snel aangetast worden en daardoor langer meegaan. Dit zorgt voor een goede investering op lange termijn.
 3. Verbeterde uitstraling: Het coaten van een bedrijfspand kan de uitstraling ervan aanzienlijk verbeteren. Hierdoor zal het pand er beter uitzien en een professionele uitstraling hebben, wat een positief effect kan hebben op klanten en potentiële klanten.
 4. Lagere onderhoudskosten: Door het coaten van een bedrijfspand is er minder onderhoud nodig, wat op lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Voordelen van de coating zelf!

 • Zeer goede hechting met de ondergrond.
 • Corrosiebescherming C3 lang volgens DIN EN ISO 12944-6.
 • Roestwerend voor schroef- en spijkerkoppen.
 • Isoleert houtingrediënten.
 • Vergeelt en verkrijt niet.
 • Goede kantendekking.
 • Zeer geringe neiging tot vervuiling.
 • Uitstekende weerbestendigheid.
 • Oplosmiddelarm, milieuvriendelijk, milde geur.

Werkwijze

 1. Opname van het werk waarbij goed gekeken word in welke conditie de gevelbeplating verkeerd.
 2. Een in de basis goede maar alleen verkleurd paneel dient gereinigd te worden met een ontvetter i.c.m. hogedruk heet water. Een paneel welke gebreken vertoont in de zin van los zittend plastisol of oude coating lagen dienen een extra behandeling te ondergaan in de vorm van het stralen met een Torbo straal machine van deze gedeeltes waardoor er een goede hechting plaats vind en de structuur schade van loszittend plastisol minder opvalt doordat de krater als het ware geschuurd word.
 3. Het eventueel dicht zetten van oude kleine schroef gaten van bijvoorbeeld oude beplating.
 4. Afplakken van alles wat niet gespoten dient te worden en wel aan de te behandelen gevels grenst.
 5. Kale gedeeltes voorbehandelen met een primer (Remmers ML 69 3 in 1).
 6. 1e laag coating aanbrengen (Remmers Ml 69 3 in 1) middels de airless spuit.
 7. 2e laag coating aanbrengen (Remmers ML 69 3 in 1) middels airless spuit.
 8. Verwijderen afplakmaterialen en netjes achterlaten van de werkomgeving.

 

Garantie gevelcoating

VIJF JAAR GARANTIE OP ONZE MILIEUVRIENDELIJKE EN DOELTREFFENDE GEVELCOATINGS

Onze gevelcoatings zijn niet alleen milieubewust, maar ook uiterst doeltreffend. Het handhaven of realiseren van een hoogwaardige coating is van essentieel belang voor de lange termijn. Wij zorgen er altijd voor dat de levensduur en kwaliteit van het aanzicht van jouw bedrijf worden verlengd. Omdat wij volledig vertrouwen op de duurzaamheid van onze producten, bieden wij ook de zekerheid van vijf jaar garantie

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte voor of meer informatie over bedrijfspanden coaten ontvangen? Vul het ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0599–470307.