Anti alg- en mosbehandeling

Anti alg- en mosbehandeling

Preventieve bestrijding van algen en mossen op daken en gevels

Een anti alg- en mosbehandeling werkt doeltreffend, is tijdbesparend en verlengt de levensduur van dakpannen en gevels. Algen en mossen gaan naar verloop van tijd in de poriën van pannen en stenen groeien. Daar scheiden mossen zuren af, waardoor pannen en stenen poreus worden en kunnen breken. Een goede anti alg- en mosbehandeling voorkomt (blijvende) schade aan uw dak en gevel.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Voor het behandelen van daken en gevels gebruiken we een hoogwaardig en duurzaam desinfectiemiddel. Dit anti alg- en mosmiddel is milieuvriendelijk en niet gevaarlijk voor de gezondheid. Onze ervaren werknemers hebben slechts dertig minuten nodig om uw dak of gevel in te sprayen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal nevelapparaat.

Na enkele dagen zijn alle algen en mossen verkleurd. In de meeste gevallen is een licht vervuild(e) dak of gevel binnen een maand schoon. Bij zware vervuiling duurt het gemiddeld drie maanden alvorens alle algen en mossen zijn verdwenen.

Periodieke alg- en mosbehandeling

Een anti alg- en mosbehandeling is het meest effectief als deze periodiek wordt toegepast. Welke frequentie dient te worden aangehouden? De frequentie van een behandeling verschilt per woning, bedrijfspand of appartementencomplex. Afhankelijk van de omgeving (bebossing) en weersinvloeden adviseren wij om na 3 à 5 jaar uw dak of gevel opnieuw te laten behandelen.

Voordelen anti alg- en mosbehandeling

  • Schoon dak of gevel in minder dan 30 minuten.
  • Lange termijn bestrijding: 3 à 5 jaar.
  • Voorkomt schade aan dak en gevel.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam.

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een anti alg- en mosbehandeling? Vul het ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0599–470307.