Dak en Gevel Noord FB Pixel

Dak & Gevel Noord

Dakcoating

Dakcoating

Dakcoating

Dakcoating is een goed alternatief wanneer u uw oude dakpannen wilt laten vervangen. Dakpannen coaten heeft als voordeel dat de oude dakpannen weer voor jaren beschermd zijn tegen weersinvloeden en micro-organismen, zoals algen en schimmels. Daarnaast bespaart u met dakcoating ook nog eens veel geld.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging zorgt, evenals dakreiniging, weer voor een frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door weersinvloeden, luchtvervuiling, verf / graffiti, algen, mos, en roetaanslag vermindert de technische staat van de muren

NA DE BEHANDELING BEDRIJFSPAND NEFKENS

Gevel spuiten

Uw gevel spuiten is een kostenbesparend en duurzaam alternatief om uw bedrijfspand er weer als nieuw uit te laten zien. Damwanden, sandwichpanelen en andere gevelbeplating kunnen door dagelijkse blootstelling aan uv-straling en vuil gaan verweren en verkleuren

Nanocoating Groningen

Siliconen dakbedekking

Siliconen dakcoating is dé oplossing voor het renoveren van platte daken en zwembaden. De siliconen dakcoating garandeert een lange levensduur. De coating wordt met een airless verfspuit naadloos op het dak aangebracht zonder de oude dakbedekking te verwijderen.

Dakpannen impregneren

Dakpannen impregneren

Dakpannen impregneren is kostenbesparend, duurzaam en snel uit te voeren. De dakpannen zijn water- en vuilafstotend, waardoor ze minder snel vochtig worden en door vorst niet breken. Mossen en algen krijgen geen kans om zich aan de pannen te hechten. Uw dak is voor jaren beschermd en ziet er als nieuw uit!

Zandstralen

Zandstralen

Zandstralen van de gevel is een van de mogelijkheden om de gevel van een grondige reinigingsbeurt te voorzien. Zware aanslag is met deze methode gemakkelijk te verwijderen.

Anti alg- en mosbehandeling

Anti alg- en mosbehandeling

Preventieve bestrijding van algen en mossen op daken en gevels

Een anti alg- en mosbehandeling werkt doeltreffend, is tijdbesparend en verlengt de levensduur van dakpannen en gevels.

Gevels impregneren

Gevel impregneren

Langdurige bescherming en lagere energie- en onderhoudskosten

De gevel impregneren verbetert niet alleen het aanzicht van de woning, maar zorgt tevens voor een langdurige bescherming van zowel de binnen- als de buitenmuur.

Dakreiniging Dak & Gevel Noord Specialist in het reinigen van daken

Dakreiniging

Dakreiniging: snel, voordelig en weer voor jaren een optimaal beschermt dak met een frisse uitstraling!

Dakpannen reinigen kan veel schade voorkomen. Daarnaast is dakreiniging voordeliger dan dakpannen vervangen!

Nanocoating Groningen

Nanocoating

Door de structuur van de op nano gebaseerde coatings kunnen vervuilingen en vocht niet meer hechten aan de behandelde oppervlakten. De coatings zijn extreem oleofoob en hydrofoob. Doordat deze vervuilingen niet meer aanhechten, zijn behandelde oppervlakken zeer eenvoudig en met milde reinigingsmiddelen schoon te houden.