Gevels spuiten - Bedrijfspand coaten

Gevels spuiten - Bedrijfspand coaten

Uw gevel spuiten is een kostenbesparend en duurzaam alternatief om uw bedrijfspand er weer als nieuw uit te laten zien. Damwanden, sandwichpanelen en andere gevelbeplating kunnen door dagelijkse blootstelling aan uv-straling en vuil gaan verweren en verkleuren. Ook kan corrosie ontstaan. Hierdoor zal na verloop van tijd de coating niet meer voldoende bescherming aan de beplating kunnen bieden. Laat de gevel spuiten, en u hoeft de komende jaren nergens meer naar om te kijken!

Werkwijze gevel spuiten

Dak & Gevel Noord heeft een snelle, voordelige en strakke werkwijze bedacht voor het spuiten van gevelpanelen. Hierbij maken we gebruik van de airless spraytechniek. Voordat we de coating aanbrengen, reinigen we eerst de beplating. Mochten we tijdens het reinigen een of meerdere beschadigingen ontdekken, voeren we na overleg de reparaties direct uit. Vervolgens gaan we de gevel spuiten met de airless spraytechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat we de hoogwaardige coating in één keer strak en mooi egaal kunnen aanbrengen.

Duurzame coating

Voor het spuiten van de gevel gebruiken we onder andere metal en nano coating van gerenommeerde leveranciers, zoals Nelf, Caparol en Lakverf Indus. De coatings zijn uitvoerig getest en voldoen dan ook aan de strenge milieu- en duurzaamheidseisen. Al onze werknemers hebben cursussen gevolgd om de producten op de juiste wijze op de gevel te spuiten. Uw bedrijfspand staat voor de komende 10 tot 15 jaar weer strak in de lak!

Voordelen gevel spuiten met airless spraytechniek

  • Kostenbesparend.
  • Duurzaam.
  • Milieuvriendelijk.
  • Hoogwaardige kwaliteit coating.
  • Slechts één keer spuiten: strak en egaal.

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte voor of meer informatie over gevel spuiten ontvangen? Vul het ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0599–470307.