Dakpannen impregneren

Dakpannen impregneren

Levensduur dakpannen verlengen

Vaak denken we pas aan de dakpannen van onze woning wanneer het te laat is. Afgezien dat dakpannen verkleuren, is met het blote oog niet altijd te zien dat het dak van onderhoud moet worden voorzien. Dakpannen gaan immers decennia mee. Waarom wachten op het moment dat de dakpannen moeten worden vervangen? Laat uw dakpannen impregneren!

Waarom dakpannen impregneren?

Dakpannen impregneren is kostenbesparend, duurzaam en snel uit te voeren. De dakpannen zijn water- en vuilafstotend, waardoor ze minder snel vochtig worden en door vorst niet breken. Mossen en algen krijgen geen kans om zich aan de pannen te hechten. Uw dak is voor jaren beschermd en ziet er als nieuw uit!

Voordelen dakpannen impregneren

  1. Kostenbesparend en duurzaam
  2. Mooie uitstraling van de woning
  3. Verlengt de levensduur van het dak
  4. Waardestijging van de woning

Werkwijze dakpannen impregneren

  1. Dakpannen reinigen
  2. Impregneermiddel aanbrengen
  3. Impregneermiddel laten intrekken

Voordat we een impregneermiddel op de dakpannen aanbrengen, gaan we de dakpannen eerst reinigen. Met een hoge drukspuit verwijderen we al het vuil. Vervolgens sprayen we een impregneermiddel op de pannen. Dit middel zorgt voor een beschermlaagje, waardoor water en vuil van het dak afglijdt.

Dakpannen coaten en vervangen

Dakpannen impregneren geschiedt middels een kleurloos middel. Wilt u uw dakpannen van een (nieuwe) kleur laten voorzien, adviseren we nog een coating aan te brengen. Dakpannen coaten kan in ieder gewenste kleur, echter alleen bij betonnen dakpannen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tijdens het impregneren van de dakpannen kan het voorkomen dat we beschadigingen tegenkomen. Afhankelijk van de schade kunnen we dit in overleg repareren of de dakpannen vervangen. Ook voor dakpannen vervangen kunt u bij ons terecht.

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neemt u telefonisch contact met ons op via 0599–470307.