Airless spuiten & kantoorpanden spuiten

Als Dak & Gevel Noord zijn wij vooral bekend in de regio Groningen, Drenthe en Friesland maar wist u dat wij ook steeds bekender worden als het bedrijf in airless spuiten! Middels de techniek airless spuiten kunnen wij grote oppervlakten zeer strak en in korte tijd voorzien van een frisse en of nieuwe kleur. Waarbij we gebruik maken van bijvoorbeeld een latex product of zelfs een easy to clean verf.

Heb je een klus of opdracht in gedachten en wil je graag in een korte tijd resultaat. Dan denk je vast aan het gebruik van airless spuiten.Voor onze specialisten is airless spuiten geen complexe taak meer. Wij kennen inmiddels de voordelen van airless verfspuiten voor moeiteloze en efficiënte projecten!

Met de krachtige nevel van de airless-verfspuit kunnen we niet alleen grotere oppervlakken snel behandelen, maar ook een professioneel resultaat behalen.

Als je van plan bent een grootschalig project aan te pakken, is het slim om vooraf deskundig advies in te winnen. Wij bieden graag onze diensten aan om het airless spuiten van verf soepel te laten verlopen. Bespaar tijd en moeite met onze expertise, en geniet van een vlekkeloze afwerking voor je project!

Airless spuiten in het kort

Met behulp van airles spuiten zijn wij in staat om kantoren of andere ruimtes in een zeer korte tijd te voorzien van een nieuwe of frisse kleur.

Werkwijze Airless spuiten:

  • Opname van de vierkante meters met een daarbij snelle offerte binnen 24 uur.
  • Afplakken van alles wat niet gespoten dient te worden maar wel aan een te behandelen oppervlakte grenst.
  • Licht schuur en plamuur werk.
  • Afkitten van eventueel aanwezige scheuren.
  • Spuiten van gronderingslaag op kleur.
  • Afspuiten van de wanden/plafonds (eventueel ook in easy to clean leverbaar).
  • Verwijderen van al het afplakmateriaal.

Meer informatie?

Een vrijblijvende offerte voor of meer informatie over bedrijfspanden coaten ontvangen? Vul het ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0599–470307.