Dak en gevel Noord aanwezig op de Beurs bouwplan

Ga je (ver)bouwen? Heb je plannen om de woning te verduurzamen? Kom naar beurs Bouwplan, Thuis in Wonen. Van 25 tot en met 27 januari 2024 ontdek je in De Bonte Wever in Assen alles over de nieuwste trends, innovaties en projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

 Ook onze dak- en gevelspecialisten zijn aanwezig op de 27ste editie van beurs Bouwplan. Overweeg je het dak en/of de gevel van jouw woning te verduurzamen? Heb je veel mos op het dak liggen en de dakpannen wel een goede reinigingsbeurt gebruiken? Of heb je een bedrijfspand dat je wilt laten overspuiten? We vertellen je graag over de mogelijkheden om dakpannen en gevels te onderhouden.

 Dak & Gevel Noord onderhoudt al meer dan 15 jaar daken en gevels van particuliere woningen en bedrijfspanden. Onze vakmannen zijn betrokken professionals met passie voor hun werk. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van daken en gevels. Hierbij kun je denken aan het reinigen en impregneren, en het coaten van dakpannen. Maar ook voor het spuiten van bedrijfspanden (sandwichpanelen) kun je bij ons terecht. 

 Dakpannen en sandwichpanelen hebben een lange levensduur. Door weersinvloeden kunnen ze naar verloop van jaren vervuilen. Op dakpannen zie je vaak mos groeien en op sandwichpanelen kan corrosie ontstaan. Dat betekent niet dat de pannen en de panelen moeten worden vervangen. Met een reinigingsbeurt en een hoogwaardige coating, welke water en vuil afstoot en dampdoorlatend is, heeft een woning of een bedrijfspand weer een frisse uitstraling. Op deze manier is het mogelijk om de levensduur te verlengen tot wel twintig jaar!

Om je een duidelijk beeld te geven van hoe we jou van dienst kunnen zijn, informeren we je tijdens beurs Bouwplan in Assen graag over onze werkwijze aan de hand van projecten.