Golfplaten vervangen dak bedrijf in Westerbork

700 m2 eternit golfplaten gelegd in Westerbork

Bij een bedrijf in Westerbork hebben we op een dak van 700 m2 nieuwe eterniet golfplaten gemonteerd. Golfplaten worden met name toegepast op schuren en stallen. Naast de standaard golfplaten hebben we tevens lichtplaten gemonteerd. De lichtplaten zijn transparante golfplaten die voor natuurlijk licht zorgen, waardoor er kan worden bespaard op de energierekening.

Onderhoud golfplaten

We adviseren altijd om het dak periodiek te controleren op scheuren en andere gebreken. Evenals dakpannen hebben golfplaten onderhoud nodig. Door weersinvloeden en algen en mossen kunnen scheuren of andere gebreken ontstaan.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over golfplaten vervangen vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0599–745002 of vul het contactformulier in.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags