Bedrijfspand van Velgsib nieuw in de coating

Bedrijfspand van Velgsib nieuw in de coating

Velgsib - bedrijfspand coaten in Stadskanaal doormiddel van coating op de gevel spuiten.

Ontdek hoe Velgsib in Stadskanaal zijn bedrijfspanden een frisse en nette uitstraling heeft gegeven!

Met onze gevelcoatingdiensten hebben we ervoor gezorgd dat de gevels van het bedrijfspand van Velgsib in Stadskanaal de komende 10 tot 15 jaar strak en verzorgd blijf. Gelegen in het prachtige Stadskanaal (Provincie Groningen), is dit bedrijfspand nu een ware blikvanger, perfect passend bij de professionele en moderne uitstraling van Velgsib. Een investering die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zakelijk gezien slim, want een goed onderhouden pand straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Kies ook voor een duurzame oplossing die uw bedrijf een voorsprong geeft in de competitieve markt van vandaag!"

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags