Brandwerende nullifire coating aangebracht op staalconstructie

Brandwerende coating Nullifire aangebracht op staalconstructie in een afhaalcentrum te Heerenveen

Wist je dat wij ook staalconstructies van bedrijven voorzien van brandwerende coating?

Als er brand uitbreekt dan wil je zo veel mogelijk voorkomen dat het zich verspreidt. En de schade te beperken. Ook deze klant.

Onze mannen hebben in Heerenveen de staalprofielen van een afhaalcentrum mogen spuiten met brandwerende coating van Nullifire. Het betreft de hoofddraagconstructie van de stalen kolommen en liggers van een bedrijfshal. De profielen zijn bespoten conform laagdikteadvies en Bouwbesluit 2012 (NEN-eisen).

Als er brand uitbreekt, wordt de brandwerende coatinglaag een dikke, isolerende laag die de staalconstructie beschermt tegen verhitting. Hierdoor blijft de stabiliteit van de constructie langer behouden, zodat er meer tijd is om de brand te bestrijden en te zorgen voor een veilige evacuatie. Met deze staalcoating is het mogelijk om een pand tot 120 minuten te schermen voordat het bezwijkt.

Na afloop is het spuitwerk geïnspecteerd en akkoord bevonden door een gecertificeerd bedrijf. De klant heeft een ‘Certificaat van Controle’ mogen ontvangen.

Een mooie opdracht om uit te voeren. We bedanken de klant voor hun vertrouwen.

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!