Brandwerende coating op staalconstructie

Brandwerende coating Nullifire aangebracht op staalconstructie in een afhaalcentrum te Heerenveen

Wist je dat wij ook staalconstructies van bedrijven voorzien van brandwerende coating?

Als er brand uitbreekt dan wil je zo veel mogelijk voorkomen dat het zich verspreidt. En de schade te beperken. Ook deze klant.

Onze mannen hebben in Heerenveen de staalprofielen van een afhaalcentrum mogen spuiten met brandwerende coating van Nullifire. Het betreft de hoofddraagconstructie van de stalen kolommen en liggers van een bedrijfshal. De profielen zijn bespoten conform laagdikteadvies en Bouwbesluit 2012 (NEN-eisen).

Als er brand uitbreekt, wordt de brandwerende coatinglaag een dikke, isolerende laag die de staalconstructie beschermt tegen verhitting. Hierdoor blijft de stabiliteit van de constructie langer behouden, zodat er meer tijd is om de brand te bestrijden en te zorgen voor een veilige evacuatie. Met deze staalcoating is het mogelijk om een pand tot 120 minuten te schermen voordat het bezwijkt.

Na afloop is het spuitwerk geïnspecteerd en akkoord bevonden door een gecertificeerd bedrijf. De klant heeft een ‘Certificaat van Controle’ mogen ontvangen.

Een mooie opdracht om uit te voeren. We bedanken de klant voor hun vertrouwen.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Dak & Gevel Noord is in bedriuw dat spesjaliseare is yn it koatsjen fan dakpannen, bedriuwsgebouwen en mear! Oerweaget jo om nije dakpannen te lizzen yn plak fan se te koatsjen? Us susterbedriuw, Dakpanvervanging.nl, is koprinner yn Noard-Nederlân. Sjoch gerêst ris op de webside www.dakpanvervanging.nl.

Dak & Gevel Noord is dé specialist in het coaten van dakpannen, bedrijfspanden en meer! Overweegt u nieuwe dakpannen te laten leggen in plaats van coaten? Ons zusterbedrijf, Dakpanvervanging.nl, is toonaangevend in Noord-Nederland. Neem gerust een kijkje op de website www.dakpanvervanging.nl.

Tags