Dak reiniging in Nieuw Dordrecht

Dak reiniging in Nieuw Dordrecht

Een dak laten reinigen maakt zeker verschil. Dat is goed te zien bij deze woning in Nieuw-Dordrecht. Door vuil en weersinvloeden waren de dakpannen compleet verweerd.

Wij hebben de dakpannen gereinigd met een hogedrukspuit die kokendheet water met gepaste druk op de pannen spuit. De woning krijgt direct een compleet andere uitstraling. Weer fris en het dak oogt als nieuw.

Dakpannen reinigen is een goed alternatief voor het kopen van dakpannen. We denken vaak dat ‘oude’ dakpannen moeten worden vervangen. Door het dak te inspecteren, valt dat in de praktijk vaak mee. Met een dakreiniging is het mogelijk om de aankoop van nieuwe dakpannen uit te stellen. Zeker als de pannen na het reinigen nog worden voorzien van een coating.

Wil je meer weten over dakpannen reinigen? Vraag een vrijblijvende offerte aan! We komen graag met u in contact.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags