Dak schoonmaken met hogedruk in Burgum

Dakpannen hogedruk reinigen in Burgum door Dak & Gevel Noord

Dakpannen reinigen heeft het meest effect als het periodiek wordt uitgevoerd. Algen en mossen nestelen zich graag in en tussen de pannen, omdat dit vaak vochtige plekken zijn. Als deze micro-mechanismen lang op dezelfde plek blijven, worden de dakpannen groen. Zoals op het dak van deze woning in Burgum.

Voor deze klant hebben we de dakpannen gereinigd met kokendheet water, dat we met gepaste druk op het dak hebben gespoten. Door de druk laten de algen en mossen los. Als het dak grondig is gereinigd, is het mogelijk om de pannen te impregneren.

Dakpannen laten impregneren zorgt voor een beschermlaag op de pannen, waardoor de pannen water- en vuilafstotend zijn. De eerste komende jaren zullen er geen algen en mossen op het dak groeien.

Het dak van deze woning in Burgum oogt weer als nieuw. Wil jij de dakpannen laten reinigen? Wij komen ook graag bij jou langs!

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags