Dak schoonmaken met hogedruk in Burgum

Dakpannen hogedruk reinigen in Burgum door Dak & Gevel Noord

Dakpannen reinigen heeft het meest effect als het periodiek wordt uitgevoerd. Algen en mossen nestelen zich graag in en tussen de pannen, omdat dit vaak vochtige plekken zijn. Als deze micro-mechanismen lang op dezelfde plek blijven, worden de dakpannen groen. Zoals op het dak van deze woning in Burgum.

Voor deze klant hebben we de dakpannen gereinigd met kokendheet water, dat we met gepaste druk op het dak hebben gespoten. Door de druk laten de algen en mossen los. Als het dak grondig is gereinigd, is het mogelijk om de pannen te impregneren.

Dakpannen laten impregneren zorgt voor een beschermlaag op de pannen, waardoor de pannen water- en vuilafstotend zijn. De eerste komende jaren zullen er geen algen en mossen op het dak groeien.

Het dak van deze woning in Burgum oogt weer als nieuw. Wil jij de dakpannen laten reinigen? Wij komen ook graag bij jou langs!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Dak & Gevel Noord is in bedriuw dat spesjaliseare is yn it koatsjen fan dakpannen, bedriuwsgebouwen en mear! Oerweaget jo om nije dakpannen te lizzen yn plak fan se te koatsjen? Us susterbedriuw, Dakpanvervanging.nl, is koprinner yn Noard-Nederlân. Sjoch gerêst ris op de webside www.dakpanvervanging.nl.

Dak & Gevel Noord is dé specialist in het coaten van dakpannen, bedrijfspanden en meer! Overweegt u nieuwe dakpannen te laten leggen in plaats van coaten? Ons zusterbedrijf, Dakpanvervanging.nl, is toonaangevend in Noord-Nederland. Neem gerust een kijkje op de website www.dakpanvervanging.nl.

Tags