Dak coaten in Schoonoord: van rood naar zwart

Dakcoating in Schoonoord door Dak & Gevel Noord

Een woning krijgt weer een mooi, frisse uitstraling als we de dakpannen coaten. De meeste klanten laten hun dakpannen in de originele kleur spuiten. Het is ook mogelijk om een andere kleur te kiezen, zoals deze klant in Schoonoord.

We beschikken over zestien kleuren in vier verschillende glansgradaties. Samen met de klant bespreken we de wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Zonder een grote investering te hoeven doen, is het mogelijk om het dak te vernieuwen. Een rood dak spuiten we zwart. Een zwart dak kunnen we ook rood spuiten. Of oranje.

Naast het reinigen en coaten van de dakpannen, hebben we het houtwerk gereinigd.

Overweeg jij de dakpannen te coaten van jouw woning of bedrijfspand? We informeren graag over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags