Dakpannen coaten woning in Wijnaldum

Dakcoating in Wijnaldum

Voor een klant in Wijnaldum zijn we het dak opgeklommen om de dakpannen te coaten. Om te voorkomen dat vuil en eventueel nevel op de ramen, kozijnen, dakgoten en ander houtwerk terechtkomt, is alles afgeplakt. Daarna gaan we de dakpannen reinigen om een vlakke en schone ondergrond te realiseren. Op deze manier spuiten we de coating strak en egaal op de dakpannen. Hiervoor maken we gebruik van een airless spuit. Nadat de eerste coatinglaag is opgedroogd, wordt een tweede laag aangebracht om alle dakpannen, inclusief de hoeken en rondingen, 100% dekkend te maken.

De dakpannen van deze woning zijn gespoten in de kleur antraciet donker hoogglans van Caparol.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dakpannen coaten contact met ons op via 0599470307 of vul het contactformulier in. We adviseren graag over de mogelijkheden.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags