In Drachten 4 woningen voorzien van dakcoating.

Dakcoatingnoord heeft in Drachten 4 woningen voorzien van dakcoating.

In een prachtige straat in drachten hebben een aantal buren de handen ineen geslagen om collectief werkzaamheden aan hun dak te laten uitvoeren. Wat begon als een initiatief van 1 bewoner, eindigde in een leuke opdracht waarbij wij bij 4 woningen de daken hebben gereinigd en voorzien van een nieuwe coating. Het betreft hier betonnen dakpannen van circa 30 jaar oud.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Dak & Gevel Noord is in bedriuw dat spesjaliseare is yn it koatsjen fan dakpannen, bedriuwsgebouwen en mear! Oerweaget jo om nije dakpannen te lizzen yn plak fan se te koatsjen? Us susterbedriuw, Dakpanvervanging.nl, is koprinner yn Noard-Nederlân. Sjoch gerêst ris op de webside www.dakpanvervanging.nl.

Dak & Gevel Noord is dé specialist in het coaten van dakpannen, bedrijfspanden en meer! Overweegt u nieuwe dakpannen te laten leggen in plaats van coaten? Ons zusterbedrijf, Dakpanvervanging.nl, is toonaangevend in Noord-Nederland. Neem gerust een kijkje op de website www.dakpanvervanging.nl.

Tags