Dakpannen coaten in Borger

Dakpannen coaten in Borger

In Borger hebben we bij een particulier de dakpannen van de woning gecoat. De dakpannen zijn middels een airless verfspuit mooi strak en egaal gespoten. Hierdoor heeft de woning niet alleen een andere uitstraling gekregen, tevens is de levensduur van de dakpannen verlengd.

Oude dakpannen weer als nieuw

Dakpannen coaten is een uitstekend alternatief voor dakpannen vervangen. Weersinvloeden, algen en mossen zorgen ervoor dat de pannen na verloop van jaren vuil worden en verkleuren. Dit hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit is verminderd. Door de dakpannen te reinigen en coaten, heeft de woning binnen een dag weer de uitstraling die het verdient.

Voordelen dakpannen coaten

  • Voorkomt aanslag van algen en mossen.
  • Voorkomt verkleuring.
  • Zorgt ervoor dat water en vuil niet worden opgenomen.
  • Verlengt de levensduur.
  • Geeft de woning weer een mooie, frisse uitstraling.
  • Diverse kleuren (van rood tot antraciet).
  • Aanzienlijk voordeliger dan dakpannen vervangen.

Vrijblijvende offerte dakpannen coaten

Overweeg je evenals onze klant om het dak te vernieuwen? We bespreken graag de mogelijkheden. Bel 0599470307 of vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgaaf in de mailbox.

Om alvast een idee te krijgen van wat er allemaal op het gebied van dakpannen coaten mogelijk is, verwijzen we graag naar de pagina ‘Projecten’.

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags