Dakpannen coaten van acht woningen in Almere

Dakpannen coaten van acht woningen in Almere

In Almere hebben we voor een project, dat is uitgevoerd door Dachziegelwerke Nelskamp GmbH in Schermbeck (Duitsland), 500 m2 dak gecoat. Het gaat om een blok van acht woningen. De coating die we op de dakpannen hebben gespoten, is geleverd door Nelskamp.

Voordat we dakpannen coaten, plakken we altijd alle ramen, windveren en ander hout- of kunststofwerk af. Ook zonnepanelen, zoals bij dit project, worden zorgvuldig afgeplakt om eventuele verfspetters op de panelen te voorkomen.

Voordelen dakpannen coaten

Dakcoating zorgt ervoor dat de dakpannen er weer als nieuw uitzien. Eventuele beschadigingen en kleurverschillen zijn weggewerkt. Het dak is weer mooi egaal. Daarnaast zijn de dakpannen voor de komende jaren beschermd tegen weersinvloeden en algen en mossen.

Een dak coaten voeren we in de meeste gevallen binnen een dag uit. Het is daarnaast voordeliger dan dakpannen vervangen. Als oude dakpannen nog niet hoeven te worden vervangen, is het dak coaten een uitstekend alternatief.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags