Dakpannen coaten van acht woningen in Almere

Dakpannen coaten van acht woningen in Almere

In Almere hebben we voor een project, dat is uitgevoerd door Dachziegelwerke Nelskamp GmbH in Schermbeck (Duitsland), 500 m2 dak gecoat. Het gaat om een blok van acht woningen. De coating die we op de dakpannen hebben gespoten, is geleverd door Nelskamp.

Voordat we dakpannen coaten, plakken we altijd alle ramen, windveren en ander hout- of kunststofwerk af. Ook zonnepanelen, zoals bij dit project, worden zorgvuldig afgeplakt om eventuele verfspetters op de panelen te voorkomen.

Voordelen dakpannen coaten

Dakcoating zorgt ervoor dat de dakpannen er weer als nieuw uitzien. Eventuele beschadigingen en kleurverschillen zijn weggewerkt. Het dak is weer mooi egaal. Daarnaast zijn de dakpannen voor de komende jaren beschermd tegen weersinvloeden en algen en mossen.

Een dak coaten voeren we in de meeste gevallen binnen een dag uit. Het is daarnaast voordeliger dan dakpannen vervangen. Als oude dakpannen nog niet hoeven te worden vervangen, is het dak coaten een uitstekend alternatief.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dakpannen coaten contact met ons op via 0599–470307 of vul het contactformulier in. We adviseren graag over de mogelijkheden

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags