Dakpannen reinigen en coaten voor woningcoöperatie UWOON

Dakpannen reinigen en coaten  in harderwijk voor woningcooperatie UWOON

Dakpannen reinigen en coaten voeren we regelmatig in opdracht uit voor aannemers en woningcoöperaties. Het dak van deze twee-onder-een-kapwoning hebben we mogen reinigen en coaten (antraciet van Caparol) voor woningcoöperatie UWOON. Daarnaast zijn ook de schoorstenen gereinigd en geïmpregneerd met een nano-impregneermiddel. Dit is een transparant middel op basis van nanotechnologie, welke diep in de stenen en voegen doordringt, waardoor het oppervlak een water- en vuilafstotende werking krijgt.

Dakinspectie

Voor dit project zijn tevens de Trespa boeidelen, grenzend aan het dak, gereinigd en is er een dakinspectie uitgevoerd. Tijdens deze inspectie is met name gelet op de staat van de ondervorst. De ondervorst dient te zorgen voor een goede ventilatie van de ruimte tussen de dakpannen en de onderliggende constructie, ook wel dakspouw genoemd. Hierdoor wordt vochtophoping en stormschade voorkomen. Daarnaast biedt de ondervorst bescherming tegen vuil, bladeren, vogels en ander gedierte die zich onder het dak willen nestelen.

Voordelen dakcoating

  • Het dak blijft langer schoon.
  • De kleuren blijven lang mooi.
  • Biedt optimale bescherming tegen vocht.
  • Is carbonatieremmend (bescherming tegen koolstofdioxide (CO2)).
  • Minder gevoelig voor aanhechten van mossen en algen.

Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. Daar doen we het voor! 

Informatie dakpannen reinigen en coaten

Meer informatie ontvangen over dakpannen reinigen en / of dakpannen coaten? Of een dakinspectie laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op via 0599470307 of vul het contactformulier in. We adviseren je graag!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!