Dakreiniging woning Nieuw-Buinen

Dakreiniging woning Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen hebben we het dak van een woning mogen reinigen. Om ervoor te zorgen dat alle dakpannen alg- en motvrij zijn, hebben we het dak eerst met heet water gereinigd. Vervolgens hebben we de dakpannen behandeld met een anti alg- en mosmiddel. Hiervoor maken we gebruik van milieuvriendelijk desinfectiemiddelen. Met deze anti alg- en mosbehandeling blijven de dakpannen voor een paar jaar mooi schoon.

Daarnaast is ook het dak van de garage gereinigd voor een kleurcodering. Tijdens het opknappen van het dak hebben we het oude cement onder het dak verwijderd. Vervolgens is er een nieuwe ondervorst geplaatst.

Dakreiniging is een snelle én voordelige manier om uw woning of bedrijfspand van een nieuwe uitstraling te voorzien. Overweegt u uw woning of bedrijfspand op te knappen? Vraag gerust naar de mogelijkheden van dakreiniging.

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags