Gevelreiniging appartementencomplex Eurostate

Professionele Gevelreiniging De Eurostate in stadskanaal reinigen hogedruk en kokend water

Voor een opdrachtgever hebben we het appartementencomplex Eurostate in Stadskanaal mogen reinigen. Het gebouw oogt weer fris. In de loop der jaren zorgen weersinvloeden en vuil ervoor dat gevel flink verkleurt. Gevelreiniging laat gevels er weer als nieuw uitzien.

Milieuvriendelijk gevel reinigen

Is de gevel van je woning of bedrijfspand toe aan een grondige reinigingsbeurt? Wij reinigen gevels met kokendheet water en onder gepaste druk. Op deze manier belasten we het milieu zo weinig mogelijk en blijft de gevel ook in een goede staat. Voordat we de gevel reinigen, komen we altijd eerst langs om de gevel te inspecteren.

Gevel impregneren

Naast gevelreiniging is het ook mogelijk om de gevel te impregneren. De gevel spuiten we in met een milieuvriendelijk impregneermiddel, waardoor de stenen en voegen water- en vuilafstotend worden. Water en vuil blijven als het ware op de gevel liggen. De stenen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. Bovenal verkleint impregneren de kans op vocht in de gevel.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags