Gevel reinigen particulieren

Gevel reinigen particulieren

Opdracht: gevel reinigen en impregneren bij particulieren

Het schoonspuiten van de gevel draagt bij aan de uitstraling van uw woning. Door de muren te laten reinigen, ziet de woning er weer als nieuw uit!

Gevel reinigen en impregneren

Wij adviseren om de gevel na het reinigen direct te impregneren. Voor het impregneren van de gevels maken we gebruik van een impregneermiddel met nano-technologie. De muren worden voorzien van een beschermende laag, waardoor er geen vocht meer in de stenen kan trekken. Ook algen en mossen hebben geen kans om zich in de stenen te nestelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags