Gevel spuiten bedrijfspand ACSL

Gevelcoating spuiten op bedrijfspand ACSL

Opdracht: gevel spuiten bedrijfspand ACSL

In vijf dagen tijd hebben we voor een opdrachtgever de gevel van zijn bedrijfspand van circa 500 vierkante meter gereinigd en voorzien van een hoogwaardige kleurcoating van Drywood Coatings B.V.. Een gevel spuiten is veel voordeliger dan het plaatsen van nieuwe panelen. Naast dat het de opdrachtgever kosten bespaart, bespaart het ook veel tijd.

Aangezien het pand onderdak gaat bieden aan een autodealer die bepaalde eisen stelt aan de uitstraling, hebben we in goed overleg met de opdrachtgever de werkwijze en de kleur bepaald. Voorafgaande aan het spuiten hebben we eerst alle ramen, deuren en andere onderdelen van het pand goed afgeplakt.

In de showroom van het bedrijfspand staan inmiddels prachtige auto’s.

Kan uw bedrijfspand ook een nieuw kleurtje gebruiken? Neem contact met ons op! Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags