Gevel spuiten bedrijfspand Ter Apel

Gevel spuiten bedrijfspand Ter Apel

De gevel spuiten van een bedrijfspand is een van de onderhoudswerkzaamheden die Dak & Gevel Noord voor bedrijven uitvoert. Door vuil en weersomstandigheden verkleuren de stenen en / of gevelbeplating (damwandprofielen of sandwichpanelen). Om het pand weer een mooie, frisse uitstraling te geven, is gevel spuiten een ideale oplossing. Naast dat het snel is uit te voeren, bespaart u ook vele kosten aan onderhoud.

Oude loods opknappen

In Ter Apel hebben we de gevel van een grote loods mogen overspuiten. De onderkant van de gevel is van steen. Het grootste gedeelte bestaat uit gevelbeplating. Er is gekozen om de loods een frisse witte look te geven. De onderkant van de gevel spuiten we antraciet evenals ook de overhead deuren. Het bedrijfspand ziet er weer als nieuw uit.

Werkwijze gevel spuiten

Bij gevel spuiten beginnen we altijd eerst met het reinigen van de gevel. Het reinigen doen we onder hogedruk, zodat al het vuil (zand, algen en mossen) is verwijderd. Tijdens het reinigen van de gevelbeplating inspecteren we de gevel op eventuele corrosie. Mocht hier sprake van zijn, dan overleggen we dit met u. We adviseren om de plekken met een corrosiewerende primer te behandelen om verdere schade te voorkomen.

Na het voorbehandelen van de gevel gaan we de gevel spuiten met een metaalcoating dat uitstekend bindt op gevelbeplating. Op een stenen gevel spuiten we een coating van Lucite. De producten die we gebruiken zijn weerbestendig en vuilafstotend.

Voordelen gevel spuiten

  • Sneller en strakker dan schilderen
  • Kostenbesparing op onderhoud
  • Frisse uitstraling
  • Weerbestendig en vuilafstotend

Meer informatie gevel spuiten

Overweegt u de gevel van uw bedrijfspand op te knappen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte in uw mailbox.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags