Dakpannen coaten woning Wapenveld

Gevelcoating van woonhuis in Wapenveld

Dakpannen coaten biedt veel voordelen voor het dak van jouw woning. De bewoners van deze woning in Wapenveld hoeven de eerst komende vijf jaar niet naar hun dak om te kijken. Het dak heeft weer een frisse uitstraling. Daarnaast zijn de dakpannen beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Voordat we dakpannen coaten, reinigen we de pannen grondig met kokendheet water. Als al het vuil van de pannen is verwijderd, plakken we ramen, kozijnen, dakgoten en windveren af. Daarna spuiten we de coating op het dak. Hiervoor gebruiken we een airless verfspuit. Om de dakpannen mooi strak en dekkend te coaten, spuiten we altijd twee lagen.

De klant in Wapenveld heeft weer een prachtig ‘nieuw’ dak. Zijn de dakpannen van jouw woning groen? Liggen de pannen al meer dan dertig op het dak, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? Laat ons jouw dakpannen coaten en je hoeft de eerste vijf jaren nergens naar om te kijken!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags