Dakpannen coaten woning Wapenveld

Gevelcoating van woonhuis in Wapenveld

Dakpannen coaten biedt veel voordelen voor het dak van jouw woning. De bewoners van deze woning in Wapenveld hoeven de eerst komende vijf jaar niet naar hun dak om te kijken. Het dak heeft weer een frisse uitstraling. Daarnaast zijn de dakpannen beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Voordat we dakpannen coaten, reinigen we de pannen grondig met kokendheet water. Als al het vuil van de pannen is verwijderd, plakken we ramen, kozijnen, dakgoten en windveren af. Daarna spuiten we de coating op het dak. Hiervoor gebruiken we een airless verfspuit. Om de dakpannen mooi strak en dekkend te coaten, spuiten we altijd twee lagen.

De klant in Wapenveld heeft weer een prachtig ‘nieuw’ dak. Zijn de dakpannen van jouw woning groen? Liggen de pannen al meer dan dertig op het dak, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? Laat ons jouw dakpannen coaten en je hoeft de eerste vijf jaren nergens naar om te kijken!

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags