Gevel spuiten bij Bakkerij Faber in Hoogeveen

Gevelcoating voor bedrijfspanden zoals bij bakkerij Faber in Hoogeveen

Het pand van Bakkerij Faber in Hoogeveen staat de komende 10 tot 15 jaar strak in de lak!
We hebben de gevels van het pand mogen coaten.

Alvorens we de gevels kunnen spuiten, hebben we de profielplaten eerst grondig gereinigd. Vervolgens hebben we alle ramen afgeplakt om te voorkomen dat er tijdens het coaten (airless verfspuit) verf op terechtkomt.

Door de nieuwe kleur oogt het pand weer mooi fris. Daarnaast zorgt de coating er ook voor dat de profielplaten de komende jaren zijn beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Na verloop van tijd kan corrosie ontstaan.

Voordelen profielplaten bedrijfspand coaten:

  • Kostenbesparend
  • Duurzaam
  • Beschermend
  • Milieuvriendelijk

Naast het pand hebben we de gevel (metselwerk) van de bedrijfswoning mogen reinigen en impregneren. Ook de woning heeft weer een mooie, frisse uitstraling. Door de stenen en voegen te impregneren kan vocht niet in de gevel trekken. Vocht herken je aan de donkere vlekken. Het is de grootste vijand voor elke gevel.

Voordelen gevel impregeneren:

  • Langdurige bescherming tegen doorslaand vocht.
  • Langdurige bescherming tegen schimmelvorming.
  • Langdurige bescherming tegen vuilaanslag.
  • Lagere energie- en onderhoudskosten.

Wil jij de gevel van jouw woning of bedrijfspand van onderhoud voorzien? Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.    

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags