Gevelreiniging appartementencomplexen in Eelde-Paterswolde

Gevelreiniging appartementencomplexen in Eelde-Paterswolde

In Eelde-Paterswolde hebben we in opdracht van een Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) de gevel van twee appartementencomplexen deels gereinigd. Voor het reinigen gebruiken we heet water dat onder gepaste druk op de gevel wordt gespoten. Nadat al het vuil (mos, algen en zand) is verwijderd en de stenen zijn opgedroogd, spuiten we de gevel in met een nano-impregneermiddel. De woning heeft door de gevelreiniging weer een mooie, frisse uitstraling gekregen!

Voordelen gevelreiniging

Het nano-impregneermiddel zorgt ervoor dat de stenen nagenoeg geen vocht meer opnemen. Hierdoor zullen algen en mossen minder snel in staat zijn om zich in de stenen en de voegen te nestelen. Daarnaast is zand heel gemakkelijk van de gevel af te vegen.

Gevelreiniging biedt nog een belangrijk voordeel. Waar vaak niet direct aan wordt gedacht, is een besparing op de energielasten. Als de gevel geen vocht meer opneemt, zal het in de woning ook minder vochtig zijn en koud aanvoelen. Hoge stookkosten zijn bij veel van onze klanten verleden tijd!

Meer informatie gevelreiniging

Zit er aanslag (mos, algen, zand en / of witte vlekken) op de gevel van de woning? We komen graag bij je langs voor advies. Neem contact op via het telefoonnummer 0599470307 of vul het contactformulier in.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags