Gevelreiniging woning Hoogeveen

Gevelreiniging Hoogeveen door Dak en Gevel Noord uit Stadskanaal

Gevels reinigen van woningen en bedrijven doen we het hele jaar door. Voor deze klant in Hoogeveen hebben we de witte gevels gereinigd door warm water onder gepaste druk te spuiten. Door de loop der jaren zijn de voegen en stenen behoorlijk vervuild.

Vuil en weersinvloeden hebben een negatieve invloed op gevels. Voor algen en mossen zijn stenen en voegen fantastische plekken om zich te nestelen. Naast dat de muren groen uitslaan, kunnen er ook scheuren en vocht in de gevel ontstaan. Vocht in de gevel vermindert op de lange termijn de technische staat van de muren. Het kan er ook voor zorgen dat de energiekosten stijgen. Door de gevel (periodiek) te laten reinigen is dit te voorkomen.

Na het reinigen van de gevel is het mogelijk om deze te impregneren. Dit heeft als voordeel dat de gevel water- en vuilafstotend is. De voegen en de stenen nemen geen water meer op en vuil is eenvoudig te verwijderen.

De gevels van deze witte bungalow in Hoogeveen zien er weer stralend mooi uit. Overweeg jij de gevels te reinigen van jouw woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags