Groningen Gevelcoating & reiniging IKEA gebouw

Gevelreiniging Ikea Groningen

In onze prachtige hoofdstad Groningen staat dat enorme IKEA-gebouw. Wij, een stel schoonmaak-wonders, kregen de kans om het bedrijfspand supersnel een frisse look te geven. Best gaaf, want dat gebouw is echt niet te missen!

Voordat we begonnen, bedachten we snel hoe we het gingen aanpakken. Wij gebruiken uiteraard geen zeep en spons. Nee, wij doen het met onze eigen hoogwerkers en hogedrukreinigers, super snel en efficiënt. Lekker modern!

In een mum van tijd spoten we de oude (groene) aanslag weg en gaven het gebouw een frisse, nieuwe uitstraling. En wow, het resultaat is top! Het gebouw ziet er niet alleen gloednieuw uit, maar het ging ook supersonisch snel.

En nu komt het leuke gedeelte: als jij langsloopt en denkt, "Hé, wat ziet dat er gaaf uit!", dan kunnen we met trots zeggen: "Ja, dat hebben wij gedaan, en nog wel in een flits!" Misschien heb je het wel gezien, maar wist je ook dat wij verantwoordelijk zijn voor die snelle verandering?

En weet je wat zo cool is? We doen dit niet alleen voor IKEA. Elk jaar pimpen we veel gebouwen op, groot en klein, verspreid over allerlei steden. We spuiten niet alleen gebouwen schoon, we voorzien ze vaak ook van een nieuwe coating laag. Maar de IKEA in Groningen is toch wel extra speciaal voor ons. Het laat zien dat zelfs de grootste gebouwen in een oogwenk weer schoon kunnen krijgen. En elke keer als we weer aan een nieuw project beginnen, denken we terug aan dat razendsnelle moment in Groningen. Het herinnert ons eraan waarom we dit werk zo gaaf vinden: snel, efficiënt, en met een vleugje magie!

Wil je de gevel van jouw bedrijfspand ook laten reinigen?

Neem contact met ons op. We komen graag langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags