Gevelreiniging woning Hooghalen

Gevelreiniging woning Hooghalen

Voor een opdrachtgever in Hooghalen hebben we de gevel gereinigd. Hiervoor hebben we heet water gebruikt welke met gepaste druk op de muren is gespoten om te voorkomen dat de stenen en de groeven beschadigen. Vervolgens hebben we de muur geïmpregneerd, waardoor de gevel bestendig is tegen weersinvloeden, algen en mossen. De gevel oogt weer als nieuw.

Gevelreiniging geeft niet alleen een mooie uitstraling aan een woning of bedrijfspand het voorkomt ook dat algen en mossen kans krijgen om zich in de muren te nestelen. De nerven in de stenen zijn een goede broedplaats voor algen en mossen met als gevolg dat muren vochtig worden.

Wilt u meer weten over gevelreiniging? Of wilt u een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags