Gevel coaten loods in Ter Apel

Gevels coaten van Platen duurzame Techniek in Ter Apel

Voor Platen Duurzame Techniek in Ter Apel hebben wij de gevels van hun bedrijfspand mogen reinigen en coaten. Om de gevels van een mooie, strakke laag coating te kunnen voorzien, hebben we de profielplaten eerst grondig gereinigd. Vervolgens zijn alle ramen en deuren afgeplakt om te voorkomen dat er verf op het glaswerk en de kozijnen terecht zou komen. De gevels waren wit, maar wij hebben ze in een mooie donkergrijze kleur gespoten.

Oude profielplaten worden in de loop der jaren door het weer aangetast waardoor corrosie en mosvorming kan ontstaan. Door de platen te reinigen en er een nieuwe coating op te spuiten, zijn de gevels voor de komende jaren weer beschermd.

Voor deze gevel hebben we een hoogwaardige, dekkende coating gebruikt. We hebben ook een gecertificeerde brandwerende coating. Wil je meer weten over gevelcoating? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Dakpannen laten coaten?

Wilt u meer informatie over het mogelijk coaten van uw dakpannen? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte? Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags