Gevel coaten loods in Ter Apel

Gevels coaten van Platen duurzame Techniek in Ter Apel

Voor Platen Duurzame Techniek in Ter Apel hebben wij de gevels van hun bedrijfspand mogen reinigen en coaten. Om de gevels van een mooie, strakke laag coating te kunnen voorzien, hebben we de profielplaten eerst grondig gereinigd. Vervolgens zijn alle ramen en deuren afgeplakt om te voorkomen dat er verf op het glaswerk en de kozijnen terecht zou komen. De gevels waren wit, maar wij hebben ze in een mooie donkergrijze kleur gespoten.

Oude profielplaten worden in de loop der jaren door het weer aangetast waardoor corrosie en mosvorming kan ontstaan. Door de platen te reinigen en er een nieuwe coating op te spuiten, zijn de gevels voor de komende jaren weer beschermd.

Voor deze gevel hebben we een hoogwaardige, dekkende coating gebruikt. We hebben ook een gecertificeerde brandwerende coating. Wil je meer weten over gevelcoating? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags