Meerdere woningen voor Woningstichting in gecoat.

Swifterband meerdere woningen van Woningstichting OFW voorzien van dakcoating.

In het dorp Swifterbant de betondakpannen van meerdere woningen van Woningstichting OFW voorzien van duurzame dakcoating.

Er is gekozen voor een specifieke RAL kleur, de dakcoating is op kleur gemaakt door Remmers Bouwchemie. Wij hebben eerst alle daken gereinigd, afgeplakt en toen voorzien van het coating systeem.Vanwege de blauwe kleur die de dakpannen hadden en nu weer terug hebben, noemt men het project in de volksmond ook wel het smurfendorp.

Leefbaarheid en duurzaamheid staat bij OFW hoog in het vaandel. Ze zijn actief op het terrein van nieuwbouw, wonen en zorg, modernisering, herstructurering en studentenhuisvesting. Het woningbezit bestaat ongeveer zeventig procent uit eengezinswoningen, waarvan een derde deel is gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Het onderhouden en renoveren van ons vastgoed is dan ook een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering. Onderhoud en verduurzaming van de daken en gevels van de woningen geschiedt op vele manieren. Hierbij kun je onder andere denken aan reinigen, impregneren en coaten. Dak & Gevel Noord is voor OFW een betrouwbare, no-nonsense partner. Wij kunnen het onderhoudswerk uitvoeren zonder dat de bewoners daar veel overlast van ondervinden.”

 

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags