Bedrijfsloods voorzien van gevelcoating.

In Veendam een bedrijfsloods voorzien van gevelcoating.

De eerste indruk van een bedrijfspand wordt grotendeels bepaald door de uitstraling van de gevel. Of het nu gaat om het verwelkomen van klanten, het motiveren van personeel, of het verschijnen op foto's op het internet, een verzorgde uitstraling draagt bij aan een positief imago.

Het coaten van jouw bedrijfspand garandeert een voortdurend aantrekkelijke en goed onderhouden uitstraling. Het gebruik van onze milieuvriendelijke coatings verlengt niet alleen de levensduur van het pand, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Bovendien resulteert dit in een waardestijging van het vastgoed, dankzij de zekerheid over de status van het pand op de langere termijn.

Wij gaan er vanuit dat dit ook voor het bedrijf Bodewitz groente & fruit uit Veendam zo mag zijn. Een tevreden klant, een geslaagde klus.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags