Dakpannen coaten vrijstaande woning Kampen

Kampen dakcoating

Bij een klant in Kampen hebben we het dak (oppervlak 130 m2) van de woning voorzien van een kleurcoating. De dakpannen zijn gespoten in de kleur blauw-zwart van Caparol. De donkere dakpannen zorgen voor een mooi contrast met de witte gevel.

Dakpannen coaten kan in 16 diverse kleuren en in 4 glansgradaties. Voor ieder type woning hebben wij dan ook een geschikte dakcoating. Om een idee te krijgen van wat allemaal mogelijk is, verwijzen we graag naar de pagina ‘Projecten’.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dakpannen coaten contact met ons op via 0599470307 of vul het contactformulier in. We adviseren graag over de mogelijkheden.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags