Stadskanaal Gevelcoating bedrijfspand Nefkens

Stadskanaal Gevelcoating bedrijfspand Nefkens

De showroom van Nefkens was herkenbaar door het unieke Blue Box-concept. Een concept dat alle Peugeotdealers wereldwijd herkenbaar maakte. Eén keer in de acht jaar verandert Peugeot haar huisstijl. En dat heeft invloed op de uitstraling en de inrichting van de panden.

Dakcoating Noord doet hier de coating aan de buitenkant. We zijn eerst gestart reinigen van de gevelbeplating. Uiteraard plakken we alles netjes af waardoor alleen dat wat is afgesproken van kleur veranderd. Op de eerste twee foto’s is het voor en na effect goed te zien. Soms verschieten kleuren op gevelbeplatingen, maar in dit geval is het oude blauw ook echt lichter dan de nieuwe diep donkerdere blauw.

Denkt u ook aan het vernieuwen van uw bedrijfskleuren, vraag dan eens vrijblijvend bij Dakcoating Noord naar de mogelijkheden!

Er zijn tijdens het coaten van dit bedrijfspand meer foto’s gemaakt dan dat we standaard doen. De foto’s zullen nog een beetje worden uitgezocht, echter is het zo ook wel aardig om te zien hoeveel werk er is verzet en hoe in stappen een dergelijk pand transformeert.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!