Odoorn woning gereinigd + Nano impregneer

Odoorn woning gereinigd met heet water techniek.

Ontdek de transformatie van deze woning in Odoorn! Met onze geavanceerde kokendheet water techniek hebben we niet alleen de gele stenen gereinigd, maar ook een opvallend verschil gemaakt. Bekijk de foto's en zie zelf hoe de gereinigde stenen stralen!

Maar dat is nog niet alles - na de grondige reiniging voorzien we de hele woning van een speciale behandeling: nano impregneer. Waarom? Omdat we met nano impregneer niet alleen beschermen, maar ook een superieur afparelend vermogen bieden in vergelijking met standaard impregneermiddelen.

Wij zorgen ervoor dat uw gevel niet alleen schoon is, maar ook bestand tegen de elementen. Ontdek het verschil dat nano impregneren kan maken voor uw huis!

Voordelen Nano impregneer

Nano-impregnatie voor gevels is het gebruik van nanotechnologie om gevels van gebouwen waterafstotend te maken. Deze impregneermiddelen bevatten nanodeeltjes die diep in de poriën van het materiaal doordringen, waardoor een beschermende laag ontstaat.

Enkele kenmerken en voordelen van nano-impregnatie voor gevels zijn:

  1. Waterafstotendheid: Nano-impregneermiddelen creëren een waterafstotende barrière op de gevel. Dit voorkomt dat water in de poriën van het materiaal dringt, waardoor schade door vocht wordt verminderd.
  2. Ademend: Goede nano-impregneermiddelen laten het materiaal ademen, wat betekent dat waterdamp van binnenuit kan ontsnappen. Dit voorkomt dat vocht binnen het materiaal wordt ingesloten, wat belangrijk is om schimmel- en schimmelgroei te voorkomen.
  3. Duurzaamheid: Nano-impregneermiddelen kunnen duurzaam zijn en langdurige bescherming bieden. Ze kunnen bestand zijn tegen weersinvloeden en blijven vaak lang actief.
  4. Bescherming tegen vervuiling: Nano-impregneermiddelen kunnen ook helpen bij het verminderen van de hechting van vuil, stof en andere verontreinigingen aan de gevel. Hierdoor blijft de gevel langer schoon en behoudt het zijn esthetische uitstraling.
  5. UV-bescherming: Sommige nano-impregneermiddelen bieden ook bescherming tegen UV-straling, wat de veroudering van materialen kan verminderen.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags