Dakpannen van monumentaal pand in Groningen gecoat!

In Groningen voor Vriesbouw een monumentaalpand gecoat

In opdracht van Vriesbouw hebben wij de dakpannen van dit prachtige monumentale pand in Groningen aan de Noorderbuitensingel gecoat. Circa 30 jaar geleden heeft men al eens een dakrenovatie laten uitvoeren, waarbij men heeft gekozen voor een betondakpan. Na 30 jaar ziet de dakpan er niet meer mooi uit en verliest hij ook zijn waterkerende eigenschappen.

Door het aanbrengen van een dak coating brengen we de mooie visuele uitstraling terug en verlengen we de levensduur van de dakpannen. Eerst zijn de dakpannen door ons gereinigd en daarna, na het desinfecteren van de dakpannen, voorzien van meerder lagen dakcoating. Voor deze klus hebben wij onze hoogwerker gebruikt.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags