Dakreiniging in Vledderveen

In Vledderveen een pannendak geheeld schoon gespoten

In Vledderveen hebben we onlangs een  klus aangepakt waarbij de dakpannen van een woning zo grondig gereinigd moesten worden dat ze aanvankelijk zwart leken van kleur. Het bleek echter dat de dakpannen eigenlijk rood waren, maar door ophoping van vuil leek het alsof ze een compleet andere kleur hadden.

Met speciale zorg en expertise hebben we het dak van deze woning grondig schoongespoten. Het resultaat was verbluffend, niet alleen omdat de dakpannen hun oorspronkelijke rode kleur terugkregen, maar ook omdat de hele uitstraling van de woning opmerkelijk verbeterde. Soms is een diepgaande reiniging alles wat nodig is om de ware pracht van een dak te onthullen.

Wilt u ook een frisse uitstraling voor uw woning? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en bespreek uw wensen met ons ervaren team. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags