Woning impregneren in Stadskanaal met nanosign

Groningen woning impregneren met nanosign

Gevel reinigen en impregneren in Stadskanaal

Door de gevel te laten reinigen, krijgt een woning of een bedrijfspand gelijk een mooie, frisse uitstraling. Pas dan is te zien hoeveel vuil in de loop der jaren aan de gevel is gaan hechten. Wist je dat vuil en neerslag (regen en sneeuw), ervoor zorgen dat muren vochtig worden? Dat je dit kunt zien aan donkere vlekken op de buitenmuur? De energierekening daardoor kan stijgen?

Vochtvrije gevel

In Stadskanaal hebben we de gevel van een woning met NanoSign geïmpregneerd. Een gevel impregneren zorgt ervoor dat de muren water- en vuilafstotend zijn. We sprayen alle stenen en voegen in, zodat deze goed verzadigd zijn met NanoSign. Hierdoor krijgt vocht (ook schimmelvorming) geen kans om in de gevel te trekken. Daarnaast biedt impregneren van de gevel het voordeel dat vuil snel en gemakkelijk is te verwijderen. De bewoners van deze woning houden de komende jaren een mooie, schone, maar bovenal vochtvrije gevel.

Bespaar op energierekening

Je zult merken dat wanneer je de gevel hebt laten impregneren de woning minder vochtig is. Daardoor hoef je weer minder te stoken en bespaar je op de energielasten. De kosten van (periodieke) gevelreiniging en impregneren wegen lange na niet op tegen de kosten die een vochtige gevel met zich meebrengt.

 

 

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags