Appartementencomplex voorzien van Nanocoating

Appartementencomplex op Ameland voorzien van Nanocoating

Op Ameland, midden tussen de duinen en de noord- en waddenzee, staat het fantastische appartementencomplex de Amelander Kaap. Het complex verkeert in goede staat van onderhoud, echter heeft de natuurkracht wel zijn weerslag op de uitstraling van het pand. Door de “woeste” natuur vervuild het pand tamelijk snel en dit geeft een grauwe uitstraling. Om het pand op de lange termijn zowel visueel als technisch in goede staat te houden is gekozen voor een reiniging van het dak in combinatie met een kleurloze impregneer.

De gekozen impregneer is een product op basis van Nano technologie. Na reiniging zijn de daken voorzien van deze Nanosign coating. Resultaat? Na reiniging zijn de daken weer keurig schoon en door de impregneer blijven ze netjes en waterdicht.

Gebruik maken van onze diensten! Zoals bv. je dakpannen laten coaten?

Je wilt meer informatie of een offerte voor het coaten van je dakpannen, dat regelen wij graag voor jou. Wij proberen altijd binnen 24 uur een offerteformulier naar je toe te sturen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een offerte wilt voor een van onze andere diensten zoekt. Zoals: Bedrijfspanden coaten, Brandwerende coating, kantoorpanden (Airless) spuiten, Gevelreiniging, of Gevels impregneren. Hiervoor kun je hetzelfde offerteformulier gebruiken. :)

Wilt je liever iemand spreken, neem gerust telefonisch contact met ons op via 0599-470307

Heeft je een andere vraag? Gebruikt dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags